Samenwerking


Kennismaking
Voor een goede samenwerking is een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek erg belangrijk. Dit kan bij jullie thuis plaatsvinden of kan ook bij mij thuis zodat je meteen kunt zien waar je kindje eventueel terecht komt. Wanneer het kindje al iets ouder is kun je er ook voor kiezen om na de kennismaking eens langs te komen met je zoon/dochter om te kijken of er ook een onderlinge klik is met de andere kinderen. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik je wat vertellen over mijn werkwijze, zal ik alle vragen beantwoorden en kun je mij ook vertellen over je kindje, je wensen en verwachtingen.


Startgesprek
Als de onderlinge klik er is en we de samenwerking kunnen starten, volgt er een startgesprek met een bemiddelaar van het gastouderbureau. Tijdens dit uitgebreide startgesprek, bespreken we samen alles wat belangrijk is. Hierbij kunt je onder andere denken aan:
o Afspraken
o Contracten
o Medicijngebruik
o Normen en waarden
o Slapen
o Vakanties
o Voeding
o Voorwaarden
o Ziektes/ Allergie
Verder spreken we tijdens dit gesprek de dagen en tijden af waarvoor je opvang nodig hebt.


 


Goedkeuring
Als vanzelfsprekend zijn kinderbedjes, kinderstoelen, speelgoed, wipstoeltjes e.d. aanwezig. Mijn huis voldoet aan alle eisen om veilig kinderen op te vangen omdat dit elk jaar (verplicht) wordt gecontroleerd door de GGD. Wij hebben in onze woning een kindvriendelijke woonkeuken op de begane grond waar kinderen van elke leeftijd zich kunnen vermaken. Ook gaan we graag naar buiten. We hebben een ruime tuin met een mooi speelgazon en ook de speeltuinen en natuur in de omgeving zoeken we graag op.

Contact tijdens de opvang
Wanneer je je kindje aan het einde van de dag op komt halen, bespreken we altijd even kort hoe het is gegaan en wat we gedaan hebben die dag. Ook heb ik voor elk kindje een eigen groepsapp waarin je 24/7 vragen of opmerkingen mag plaatsen. Deze probeer ik altijd zo snel mogelijk te beantwoorden en deel ik ook leuke fotomomentjes van je kindje.

 
Locatie

Haarspit 16
8061 MP Hasselt

 
Contact

06 25 29 20 87
rolanda@donenzo.nl

 
Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
7:00 tot 18:00 uur