Ons gezin


Mijn naam is Rolanda van der Klocht, ben getrouwd met Martijn en de mama van Renzo en Donna. Samen wonen wij in een ruime 2 onder 1 kap woning in Hasselt en werk ik thuis als zelfstandig gastouder.

Al van jongs af aan heb ik kinderen om me heen, ik vind ze eerlijk, puur en oprecht. Toen ik mijn diploma nog niet op zak had wist ik dan ook al wat ik wilde gaan doen en heb niet lang na hoeven denken toen ik koos voor de 3-jarige SPW opleiding. De keuze voor de kinderopvang was snel gemaakt. Na mijn laatste jaar kon ik meteen aan de slag op het kinderdagverblijf waar ik voor het laatst stage liep. Niet lang daarna werd ik zwanger en heb ik tijdelijk ander werk gedaan, wat beter te combineren was met het moederschap. Toen we in 2007 in Hasselt zijn komen wonen kon ik meteen aan het werk bij een kinderdagverblijf in de buurt. Daar heb ik met heel veel plezier 3 jaar gewerkt.

Ik heb me door het vertrouwen van de ouders op het kinderdagverblijf laten overhalen om gastouder te worden. Zij verkozen het vertrouwen in mij boven het kinderdagverblijf en zo kon ik gemakkelijk de stap maken om voor mezelf te beginnen als zelfstandig gastouder. Sindsdien heb ik al heel veel baby'tjes zien uitgroeien tot grote jongens en leuke meiden en sta ik elke dag op met een glimlach op mijn gezicht omdat ik gewoon de leukste baan van de wereld heb!

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, dan kun je uiteraard vrijblijvend contact met mij opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen. Want zonder persoonlijke kennismaking is het onmogelijk om te bepalen of er een onderlinge klik is.

 
Locatie

Haarspit 16
8061 MP Hasselt

 
Contact

06 25 29 20 87
rolanda@donenzo.nl

 
Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
7:00 tot 18:00 uur