Gastouderopvang


Kleinschalig
Je kindje wordt opgevangen in een gezinssituatie, in een vertrouwde en huiselijke omgeving door steeds dezelfde vertrouwde gezicht. Ik mag per dag maximaal 6 kindjes van 0 tot en met 12 jaar opvangen. Hierdoor krijgt je kindje alle aandacht.

Flexibel
Werk je onregelmatig of heb je geen hele dagen opvang nodig? Ik kijk graag met je mee naar de beste passende opvang voor jou en je kindje. Elke situatie vraagt om een eigen passend contract. Dat maakt gastouderopvang flexibel en dat maakt dat gastouderopvang de beste keuze is voor iedereen.


Maatwerk
Omdat er rekening wordt gehouden met de individuele behoeften (voeding, allergie, gedrag, school e.d.) van je kindje is gastouderopvang persoonlijk en professioneel. Elk kindje is uniek en elk kindje heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing.

Betaalbaar
Bij mij betaal je alleen voor de uren dat je opvang nodig hebt. Heb je opvang nodig van 10 uur tot 14 uur, dan betaal je van 10 uur tot 14 uur.

Daarnaast komt (bijna) iedereen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, want ook gastouderopvang is een geregistreerde opvang.

 


Van 0 tot middelbare school
Naast de opvang van 0 tot 4-jarigen is gastouderopvang ook zeer geschikt voor oudere kinderen. Buitenschoolse opvang voor of na schooltijden kan door mij verzorgd worden. En wat dacht je van huiselijke opvang in schoolvakanties? Zeker wanneer er nog een jonger broertje of zusje opgevangen wordt is het voor de grotere kinderen fijn om bij een vertrouwd persoon te kunnen eten, spelen of juist even helemaal niks...

Het recht op kinderopvangtoeslag vervalt wanneer een kind naar de middelbare school gaat.

 
Locatie

Haarspit 16
8061 MP Hasselt

 
Contact

06 25 29 20 87
rolanda@donenzo.nl

 
Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
7:00 tot 18:00 uur